top of page
IMG_0093.jpg

Workshops

De Urban Dance Studio verzorgt dansworkshops op maat voor diverse gelegenheden en voor o.a.: voor scholen, personeelsfeesten, kinderfeesten, partijen en evenementen.

Deze workshops kunnen een speciaal einddoel hebben, zoals een optreden of show, maar ook gewoon om plezier met elkaar te hebben, teambuilding of een kennismaking met verschillende dansstijlen. Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf een thema aan te dragen en met dit thema zullen wij dan aan de slag gaan, uiteraard kunnen we hier ook samen over brainstormen.


Wij hebben 2 grote danszalen waar de workshops plaats kunnen vinden, maar het is ook mogelijk voor de docent om op locatie een workshop te geven en dan nemen wij zelf onze geluidsapparatuur mee.


Een dansworkshop kan niet zonder een te gekke muziek mix en ook deze verzorgen wij voor jou! Wederom kan je zelf bepalen welke nummers je wilt gebruiken!


Wij bieden workshops aan in verschillende dansstijlen, maar ook kunnen wij, eventueel in overleg, een op maat gemaakte workshop aanbieden.

Voorbeelden hiervan zijn:


Expressieworkshop:

Dansen is niet alleen bewegen, maar uiteraard is je gevoel en expressie ook ontzettend belangrijk! Laten zien wat je wilt overbrengen! Ben je vrolijk of juist verdrietig, wil je stoer en krachtig overkomen of juist zacht en rust uitstralen. Je werkt bij deze workshop dus niet alleen met lichamelijke bewegingen, maar wij leren je om je gevoel en je “acting skills” duidelijk naar voren te laten komen. Deze workshop kan uiteraard aangepast worden naar de leeftijd van de dansers.


Improvisatieworkshop:

Het is altijd heel leuk om een dans te leren van een docent, maar zelf improviseren is natuurlijk ook te gek!

Je leert in deze workshop om zelf of in groepjes aan de slag te gaan met het bedenken en maken van bewegingen en/of choreografieën, of om je mee te laten voeren door de muziek. Best Spannend? Jazeker, maar oh zo leuk!!


Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u altijd een mailtje sturen of gebruik maken van het contactformulier.

Workshops: Welkom
bottom of page