top of page

Workshops

Welkom bij ons workshopaanbod.

Alle workshops kunnen uiteraard naar wens worden aangepast en heb je zelf een te gek idee, dan vinden wij het altijd leuk om mee te denken!

Burlesque, High Heels of Twerk

Embrace your femininity, give your body and movements a powerboost, be YOU at your best!

website_uds.jpg
website_uds3.jpg

Kinderfeestje

Jouw eigen party bij de Urban Dance Studio!

Vrijgezellenfeestje

Trek je dance outfit aan en dan gooien we samen de voetjes van de vloer.

website_uds2.jpg
UDSweb-1.jpg

Dansworkshop op school

Samen werken naar een mooi resultaat!

Openingsdans bruiloft

Weddingdance

Jullie moment om samen te stralen!

website_uds4.jpg
Workshops: Lessen
IMG_0093.jpg

Workshops

De Urban Dance Studio verzorgt dansworkshops op maat voor diverse gelegenheden en voor o.a.: voor scholen, personeelsfeesten, kinderfeesten, partijen en evenementen.

Deze workshops kunnen een speciaal einddoel hebben, zoals een optreden of show, maar ook gewoon om plezier met elkaar te hebben, teambuilding of een kennismaking met verschillende dansstijlen. Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf een thema aan te dragen en met dit thema zullen wij dat aan de slag gaan, uiteraard kunnen we hier ook samen over brainstormen.


Wij hebben 2 grote danszalen waar de workshops plaats kunnen vinden, maar het is ook mogelijk voor de docent om op locatie een workshop te geven en dan nemen wij zelf onze geluidsapparatuur mee.


Een dansworkshop kan niet zonder een te gekke muziek mix en ook deze verzorgen wij voor jou! Wederom kan je zelf bepalen welke nummers je wilt gebruiken!


Wij bieden workshops aan in verschillende dansstijlen, maar ook kunnen wij, eventueel in overleg, een op maat gemaakte workshop aanbieden.

Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u altijd een mailtje sturen of gebruik maken van het contactformulier.

Workshops: Welkom
bottom of page