top of page

Urban Dance Studio

IMG_9844_edited_edited.jpg

De Urban Dance Studio is een dansschool met locaties in Venlo en Blerick waar danslessen gegeven worden voor alle leeftijden in Urban Dance stijlen. Wij bieden danslessen aan op verschillende niveau’s, dus of je nu een beginnend danser bent of gevorderd, jong of oud, bij ons vind je altijd een passende les! De lessen zijn gevarieerd, energiek en dynamisch.

Having fun staat bij ons hoog in het vaandel!

De lessen bestaan onder andere uit de stijlen HipHop, Streetdance, OldSkool, Dancehall, Afro, HipHop Lyrical, Breakdance, Locking, Commercial HipHop, Breakdance, Urban-Jazz, NewStyle, HipHop Contemporary, Female, Modern en nieuwe dansinvloeden uit de Urban scène.


Eigenaresse, choreograaf en danslerares Aletta Smit zorgt er samen met haar docententeam voor dat alle lessen zeer gevarieerd zijn en dat alle nieuwste Urban Dance stijlen aan bod komen. Er zijn verschillende lessen met uiteenlopende dansstijlen die gegeven worden door enthousiaste, gedreven en gecertificeerde docenten.


Kom gratis en geheel vrijblijvend een proefles volgen!! Dit kan het gehele lesjaar door!


Klik onze lesroosters


Ook voor het huren van een ruimte, optredens van professionele dansers of een showgroep voor uw evenement of een geheel verzorgde workshop op locatie, bent u bij ons aan het juiste adres. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Dansen is een passie, een manier om je gevoelens te uiten en jezelf te kunnen zijn.


Urban Dance A Lifestyle!


Bekijk onze website voor meer informatie en neem gerust contact op als je vragen hebt.

Zie hier de Algemene Voorwaarden

Over Ons: Over
Over Ons: Tekst
IMG_9727.jpg

Nieuwsbrief

Wil jij graag 4x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, aanbiedingen, workshops en evenementen?

Over Ons: Lessen
bottom of page